Wedstrijd van Marvilde tegen koploper Nemelaer in de rust (1-2) gestaakt -

Wedstrijd van Marvilde tegen koploper Nemelaer in de rust (1-2) gestaakt

Wedstrijd van Marvilde tegen koploper Nemelaer in de rust (1-2) gestaakt

Marvilde 1

1 - 2

Nemelaer 1

Robbert Born (schot)
5'
12'
... (kopbal)
14'
... (schot)

Competitie

1e klasse B

Datum

26 maart 2023 14:30

Scheidsrechter

R. Schopenhauer

Accommodatie

Sportpark Jongelingsveld
Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Marvilde zit in een goede periode. In de laatste vier wedstrijden werd 3 keer gewonnen en 1 keer verloren. Vandaag kwam Nemelaer naar Veldhoven en deze ploeg uit Haren is de trotse koploper. De wedstrijd in Haren werd een spektakel, waarbij Marvilde na een 1-3 voorsprong bij de rust genoegen moest nemen met een 3-3 eindstand. Sinds dat moment heeft Nemelaer bijna alles gewonnen met als resultaat een mooie 1e plaats op dit moment. Helaas mocht de wedstrijd vandaag niet tot een einde komen. In de rust werd trainer Frank Weijers onwel en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wij hopen dat hij snel mag herstellen.

De wedstrijd kwam meteen goed op gang. Al in de 5e minuut kwam een corner vanaf de linkerkant van Yurjen de Jongh op 11 meter bij Robbert Born terecht. Hij schoot deze voorzet knap over de grond precies langs de paal, 1-0. Vier minuten later had Sam Weijers een prima voorzet vanaf rechts die door Sander Megens net naast gekopt werd, maar daarna was het woord 2 keer aan de bezoekers. In de 12e minuut kwam een corner vanaf links voorbij de tweede paal en werd daar terug gekopt. Een eerste inzet werd nog gekeerd door Sam van Rooij, maar hierna kon de bal toch ingekopt worden door Joeri Vugts, 1-1. Twee minuten later kwam Marvilde dan zelfs op achterstand. Rick Pijnenburg mocht uithalen aan de linkerkant net buiten het strafschopgebied, 1-2. Hierna ging de strijd gelijk op en alleen Joeri Vugts kreeg nog een schietkans in de 22e minuut. Deze keer bracht Sam van Rooij redding. In de laatste minuut mocht Yurjen de Jongh nog een vrije trap nemen op 23 meter iets links van de as van het veld. Zijn inzet werd met moeite gered door doelman Luuk Vermeer die daarbij hard tegen de paal kwam met zijn rug. Na behandeling kon hij verder en was de rust bereikt.

Op het moment dat de 2e helft zou beginnen werd duidelijk dat de spelers van Marvilde niet verder wilden door het onwel worden van de trainer. De komende dagen zal duidelijk worden wanneer de tweede helft van deze wedstrijd uitgespeeld zal worden.

Opstelling Marvilde
Sam van Rooij, Wouter van Vark, Robbert Born, Nick van den Boomen, Jorg Vroomen, Sam Weijers, Yurjen de Jongh, Mark van Doorn, Sander Megens, Gideon Pieschel, Sil van Herwijnen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!